Komkommertijd is een coöperatieve vennootschap.
Voor ons betekent dit dat alle beslissingen samen genomen worden, waarbij ieders mening even belangrijk is. Alle vennoten hebben hetzelfde uurloon, ongeacht de taak die ze uitvoeren.
Toekomstige vennoten hebben wel een proefperiode van zes maanden als werknemer.
Wij doen alles zelf, zonder personeel. Dus in tegenstelling tot vele andere restaurants, hebben wij geen poetshulp, afwassers, enzovoort...
Wij pogen onze prijzen zo laag mogelijk te houden, zonder in te boeten aan kwaliteit. We gebruiken zoveel mogelijk biologische en eerlijke handelsprodukten en werken op een milieubewuste manier.
Om dit vlot te laten verlopen, vragen wij van onze klanten om zelf mee te werken door na de maaltijd zelf de borden en bestek op het daartoe voorziene karretje aan de ingang te plaatsen.
We vragen ook begrip voor het feit dat het sluitingsuur ook effectief het uur is waarop het restaurant de deuren sluit. Wij hebben ook tijd nodig om zelf te eten en alles op te ruimen voor de volgende shift.
We geven per tafel slechts één rekening, zodat wij vlot alle klanten kunnen bedienen.
 
Komkommertijd
Info
OPEN: 11u45 - 14u30 en 18u00 - 22u30
Maandag en zaterdagmiddag gesloten.
Nog vragen? Stuur ons een bericht.